Betyder nyt SIM-kort nyt nummer?
Betyder nyt SIM-kort nyt nummer?

Video: Betyder nyt SIM-kort nyt nummer?

Video: Betyder nyt SIM-kort nyt nummer?
Video: Can you transfer your old number to a new SIM card? 2024, April
Anonim

SIM-kort Skift din Nummer

Det skal du forstå, når du udskifter din SIM-kort , får du automatisk en ny telefon nummer siden mobiltelefon tal er faktisk forbundet med SIM-kort og ikke de enkelte telefoner.

Desuden, hvordan beholder jeg mit gamle nummer på mit nye SIM-kort?

  1. Ring eller sms til din nuværende udbyder for at anmode om en mobil PAC-kode. En PAC-kode skal gives til dig med det samme over telefonen eller inden for to timer via sms.
  2. Kontakt dit nye netværk og giv dem PAC-koden.
  3. Tjek, at SIM-kortet fungerer på din telefon, og at det nye nummer er overført.

Efterfølgende er spørgsmålet, om jeg kan få et andet SIM-kort med samme nummer? Du vilje ikke kunne har to SIM-kort registreret til samme nummer ved samme tid. Når du bestiller et andet SIM-kort , den forrige deaktiveres automatisk af sikkerhedsmæssige årsager. Du kan dog bestille en erstatning kort registreret til samme telefon nummer.

Hvad sker der på denne måde, når du sætter et nyt SIM-kort i din telefon?

Du kan tage SIM-kortet ud, Læg det ind i en anden telefon , og hvis nogen ringer din nummer, den nye telefon vil ringe. Du kan også sætte en anderledes SIM-kort i din ulåst telefon , og din telefon vil så arbejde med hvad som helst telefon nummer og konto er knyttet til det kort . I Europa, næsten alle telefoner er GSM.

Giver et SIM-kort dig et nyt nummer?

Du nødt til at forstå, hvornår du udskift din SIM-kort , du vil automatisk avle en ny telefon nummer da mobiltelefonnumre faktisk er forbundet med SIM-kort og ikke de individuelle telefoner. Du skal holde på dit eksisterende SIM og smid det bare ind igen hvornår du komme hjem igen.

Anbefalede: