Hvad er DataFrame i spark Scala?
Hvad er DataFrame i spark Scala?

Video: Hvad er DataFrame i spark Scala?

Video: Hvad er DataFrame i spark Scala?
Video: Apache Spark Full Course [2023] | Learn Apache Spark | Apache Spark Tutorial | Edureka 2024, Kan
Anonim

EN Spark DataFrame er en distribueret samling af data organiseret i navngivne kolonner, der giver operationer til at filtrere, gruppere eller beregne aggregater og kan bruges med Gnist SQL. DataFrames kan konstrueres ud fra strukturerede datafiler, eksisterende RDD'er, tabeller i Hive eller eksterne databaser.

På samme måde kan du spørge, hvad er en DataFrame i Scala?

En distribueret samling af data organiseret i navngivne kolonner. EN DataFrame svarer til en relationstabel i Spark SQL. For at vælge en kolonne fra dataramme , brug anvende metode i Scala og col i Java.

hvad er brugen af lys i Scala? ( tændt er Brugt i Gnist at konvertere en bogstavelig værdi til en ny kolonne.) Da concat tager kolonner som argumenter tændt må være Brugt her.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem RDD og DataFrame i gnist?

Spark RDD API'er - En RDD står for Resilient Distributed Datasets. Det er en skrivebeskyttet partitionssamling af poster. RDD er den grundlæggende datastruktur af Gnist . DataFrame i Spark giver udviklere mulighed for at pålægge en distribueret samling af data en struktur, hvilket muliggør abstraktion på højere niveau.

Hvad gør med Column in Spark?

Gnist med kolonne () funktion er bruges til at omdøbe, ændre værdien, konvertere datatypen for en eksisterende DataFrame-kolonne og også kan bruges til at oprette en ny kolonne, på dette indlæg, I vilje guide dig gennem almindeligt anvendte DataFrame kolonneoperationer med Scala og Pyspark eksempler.

Anbefalede: