HAR iPod 3 et kamera?
HAR iPod 3 et kamera?

Video: HAR iPod 3 et kamera?

Video: HAR iPod 3 et kamera?
Video: The Iconic iPod Classic! 2024, Kan
Anonim

Nej, den 3 generation iPod Røre ved gør ikke have et kamera . 4. generation har en mikrofon og fremad- og bagudvendt kameraer.

På samme måde kan du spørge, HAR iPod'en et kamera?

Besvare iPod touch udgivet i september 2010 inkluderer ikke kun én kamera , men to. FaceTime- Du kan nu problemfrit videochatte med alle, der har en iPod oriPhone over et wifi-netværk. Forsiden og bagsiden vender kamera giver dig mulighed for at filme fantastisk video alt sammen fra din iPod røre ved.

har den første generation af iPod touch et kamera? Det først og andet generation iPod Touch mangler en indbygget højttaler, en mikrofon, en kamera , og glimt. Starter med den 5 generation iPod Touch , understøttelse af AirDrop og en LED-blitz blev tilføjet. Det iPod Touch har intet mobilmodem og kan derfor ikke foretage telefonopkald.

Simpelthen, har iPod touch 3 Bluetooth?

*Det iPod touch 3rd Gen-modeller annonceres med 802.11b/g og Bluetooth 2.1+EDR-understøttelse. Det iPodtouch 3rd Gen gør ikke har mobiltelefonfunktioner eller et integreret kamera.

Hvornår blev iPod touch 3. generation?

Det iPod touch 2 Gen -- samt 8GB iPod touch fra 2009 det var frigivet ved siden af iPod touch 3rd Gen -- er modelnummer A1288.

Anbefalede: