Er tekstområde en inputtype?
Er tekstområde en inputtype?

Video: Er tekstområde en inputtype?

Video: Er tekstområde en inputtype?
Video: Создание динамических веб-приложений с помощью Laravel, Эрик Оуян 2024, Kan
Anonim

Den < tekstområde > element bruges til at skabe en tekst input område af ubegrænset længde. Som standard tekst i en < tekstområde > er gengivet i en skrifttype med monospace eller fast bredde, og tekstområder bruges oftest inden for en overordnet < form > element.

Heri, kan tekstområde bruges i form?

Den < tekstområde > element accepterer også flere attributter, der er fælles for form s, såsom autofuldførelse, autofokus, deaktiveret, pladsholder, skrivebeskyttet og påkrævet.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem TextBox og textarea? Majoren forskel mellem -en tekstområde og et tekstfelt (), er, at et tekstfelt kun har én linje, hvorimod en tekstområde har normalt flere linjer. EN Tekstboks oprettes ved at angive typeattributten til "tekst". TextArea :det TextArea element definerer en multi-line tekst område.

Hvordan giver man tekst et område i HTML, når man holder dette i øjesyn?

Den < tekstområde > tag definerer en multi-line tekst input kontrol. EN tekst område kan indeholde et ubegrænset antal tegn, og tekst gengives i en skrifttype med fast bredde (normalt Courier). Størrelsen af en tekst område kan specificeres af attributterne cols og rows, eller endnu bedre; gennem CSS' højde- og breddeegenskaber.

Hvad er forskellen mellem enkelt linje tekstindtastningsfelt og adgangskodeindtastningsfelt?

Det enkelt linje tekstinput kan bruges til at acceptere fornavn, efternavn osv. Multi linjetekstfelt kan bruges til at indsamle mere information som en beskrivelse eller kommentarer. Det kodeordsfelt kan bruges til at skrive adgangskoder som ville fremstå maskeret som stjerne eller cirkler, så ingen kunne læse adgangskode på skærmen.