Indholdsfortegnelse:

Hvad er join-metoden i Python?
Hvad er join-metoden i Python?

Video: Hvad er join-metoden i Python?

Video: Hvad er join-metoden i Python?
Video: Join Function - Python Tips and Tricks #9 2024, April
Anonim

Det tilslutte () er en streng metode som returnerer en streng sammenkædet med elementerne i en iterabel. Det tilslutte () metode giver en fleksibel måde at sammenkæde strenge. Den sammenkæder hvert element i en iterabel (såsom liste, streng og tuple) til strengen og returnerer den sammenkædede streng.

Udover dette, hvordan bruger du Join-metoden i Python?

tilslutte () funktion i Python Det tilslutte () metode er en streng metode og returnerer en streng, hvor sekvenselementerne er blevet forbundet med str separator. Syntaks: streng_navn. tilslutte (iterable) string_name: Det er navnet på strengen, hvori sammenføjede elementer af iterable vil blive gemt.

På samme måde, hvordan forbinder du to strenge i python? En ting at bemærke er det Python kan ikke sammenkæde -en snor og heltal. Disse overvejes to separate typer objekter. Så hvis du vil fusionere det to , skal du konvertere hele tallet til a snor . Følgende eksempel viser, hvad der sker, når du prøver at fusionere -en snor og heltalsobjekt.

Også spurgt, hvordan deltager du i Python 3?

Python 3 - String join() metode

  1. Beskrivelse. join()-metoden returnerer en streng, hvori sekvensens strengelementer er blevet forbundet med str-separator.
  2. Syntaks. Følgende er syntaksen for join()-metoden − str.join(sequence)
  3. Parametre.
  4. Returværdi.
  5. Eksempel.
  6. Resultat.

Hvordan tilmelder man sig en liste over tal i Python?

Du skal blot gentage hvert element i liste og print dem uden mellemrum imellem. Brug tilslutte () metode til Python . Konverter først liste over heltal ind i en liste af strenge (som tilslutte () virker kun med strenge). Så simpelthen tilslutte dem bruger tilslutte () metode.

Anbefalede: