Hvad skal medtages i en referenceliste?
Hvad skal medtages i en referenceliste?

Video: Hvad skal medtages i en referenceliste?

Video: Hvad skal medtages i en referenceliste?
Video: Sådan laver du kildehenvisninger og litteraturliste i Word 2024, Kan
Anonim

Hvad skal Omfatte på en Referenceliste . Når du giver en liste af professionel referencer til en arbejdsgiver, dig bør omfatte : Dit navn øverst på siden. Liste din referencer , herunder deres navn, jobtitel, virksomhed og kontaktoplysninger, med et mellemrum imellem hver reference.

Desuden, hvad skal en APA-referenceliste indeholde?

EN referenceliste er en formateret liste af alle kilder du citeret i dit papir. Hver gang du citerer, omskriver, opsummerer eller omfatte oplysninger, som du har læst fra en ekstern kilde, skal du omfatte den kilde i din referenceliste , korrekt formateret i APA stil.

hvad er en referenceliste til et essay? I APA-stil a Referencer side (også kendt som en Referenceliste side) er en separat side i slutningen af dit papir, der inkluderer alle de kilder, du har citeret i hele dit papir. Normalt er det en enkelt side af referencer , alfabetiseret efter forfatter. Nogle gange hører du måske elever henvise til en "Bibliografi"-side.

hvad indeholder en referenceside?

EN referencesiden er sidst side af et essay eller forskningspapir, der er skrevet i APA-stil. Den viser alle de kilder, du har brugt i dit projekt, så læserne nemt kan finde det, du har citeret.

Hvordan angiver du referencer i et essay?

Til eksempel , formatet for en APA reference af en videnskabelig tidsskriftsartikel er som følger: Forfatterens efternavn, Første initial. (Udgivelsesår). Artikel- eller kapiteltitel. Tidsskrift eller bogtitel, nummer, sidetalsinterval.

Anbefalede: