Hvad var formålet med den unimate?
Hvad var formålet med den unimate?

Video: Hvad var formålet med den unimate?

Video: Hvad var formålet med den unimate?
Video: Viden om data - Omnichannel - Hvad er Omnichannel 2024, Kan
Anonim

Unimate . I 1961 den første industrirobot, Unimate , sluttede sig til samlebåndet på en General Motors fabrik for at arbejde med opvarmede trykstøbemaskiner. Unimate tog trykstøbegods fra maskiner og udførte svejsning på bilkarosserier; opgaver, der er ubehagelige for mennesker.

Hvordan blev det unimate opfundet på denne måde?

Det var opfundet af George Devol i 1950'erne ved hjælp af hans originale patent indleveret i 1954 og udstedt i 1961 (US Patent 2, 988, 237). Patentet begynder: Nutiden opfindelse angår den automatiske betjening af maskineri, især håndteringsapparatet, og til automatiske styreapparater egnet til sådanne maskineri.

For det andet, hvornår blev den første robotarm bygget og til hvilket formål? 1963 - Ranchoen Arm Bilfremstilling er ikke den eneste ansøgning om robotarme . I 1963 udviklede forskere ved Rancho Los Amigos Hospitalet Rancho Arm at hjælpe med at flytte handicappede patienter. Det var først computerstyret robotarm og var udstyret med seks led for at lade den bevæge sig som et menneske arm.

Hvad var desuden formålet med den første robot?

Det først moderne programmerbar robot var Unimate. General Motors installerede første robot at arbejde på en fabrik i 1961 for at flytte stykker af varmt metal. Unimate var en selvstændig, forprogrammeret robot der gentagne gange udførte den samme farlige opgave. I 1966, Shakey the Robot er opfundet i Stanford.

Hvad er unimation, og hvordan startede det?

Det blev grundlagt i 1962 af Joseph F. Engelberger og George Devol og var beliggende i Danbury, Connecticut. I 1960 solgte Devol personligt den første Unimate robot, som var sendt i 1961 til General Motors. GM brugte først maskinen til trykstøbehåndtering og punktsvejsning af karosserier.

Anbefalede: