Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver jeg en blokering i CSS?
Hvordan laver jeg en blokering i CSS?

Video: Hvordan laver jeg en blokering i CSS?

Video: Hvordan laver jeg en blokering i CSS?
Video: How to Eliminate Render-Blocking Resources on WordPress (CSS + JavaScript) 2024, April
Anonim

EN blok element starter altid på en ny linje og fylder den vandrette plads til venstre og højre på websiden. Du kan tilføje margener og polstring på alle fire sider af enhver blok element - top, højre, venstre og bund. Nogle eksempler på blok elementer er en

tags.

Med hensyn til dette, hvordan laver man en blokering i HTML?

Blok elementer vises på skærmen, som om de har et linjeskift før og efter dem. For eksempel, th

,

,

,

,

,
,

,

,

,,

og elementer er alle blok niveau elementer.

hvad er forskellen mellem blok og inline blok? Også med display: inline - blok , de øverste og nederste marginer/polstringer respekteres, men med visning: inline de er ikke. Sammenlignet med visning: blok , majoren forskel er det display: inline - blok tilføjer ikke et linjeskift efter elementet, så elementet kan sidde ved siden af andre elementer.

Også spurgt, hvad er blok CSS?

Blok -niveau Elementer A blok -niveauelement starter altid på en ny linje og optager den fulde bredde, der er til rådighed (strækker sig ud til venstre og højre så langt det kan). Elementet er en blok -niveauelement.

Er BR et blokelement?

Det bliver heller ikke vist i sig selv som en blokelement , men laver bare et linjeskift. Dermed BR er en inline element . Ifølge HTML 4.0 Strict DTD: er en blok -niveau element og < BR /> er en inline element.

Anbefalede: