Hvordan fungerer klientgodkendelse?
Hvordan fungerer klientgodkendelse?

Video: Hvordan fungerer klientgodkendelse?

Video: Hvordan fungerer klientgodkendelse?
Video: Digital Certificates for the IT Professional: What you always wanted to know! 2024, April
Anonim

I klientgodkendelse , en server (hjemmeside) laver en klient generere et nøglepar til Godkendelse formål. Den private nøgle, hjertet i en SSL certifikat , holdes med klient i stedet for serveren. Serveren bekræfter ægtheden af den private nøgle og baner derefter vejen for sikker kommunikation.

Hvordan fungerer klientcertifikatgodkendelse i denne forbindelse?

På serveren certifikater , det klient (browser) verificerer serverens identitet. I klientgodkendelse , en server (hjemmeside) laver en klient generere et nøglepar til Godkendelse formål. Den private nøgle, hjertet i en SSL certifikat , holdes med klient i stedet for serveren. Det er gemt i browseren.

Udover ovenstående, hvordan validerer du et klientcertifikat? 5 svar

  1. Klienten skal bevise, at den er den rette ejer af klientcertifikatet.
  2. Certifikatet skal valideres over for dets underskriftsmyndighed. Dette opnås ved at verificere signaturen på certifikatet med underskrivermyndighedens offentlige nøgle.

hvad er klientgodkendelse?

Klientgodkendelse er den proces, hvorved brugere sikkert får adgang til en server eller fjerncomputer ved at udveksle et digitalt certifikat.

Hvad er fordelene ved klientgodkendelse?

Det vigtigste kundens fordel -side Godkendelse (dvs. når serveren tjekker klient certifikat) er, at hvis serveren bliver kompromitteret, klientens secret, som er privat nøgle til certifikatet, vil ikke blive kompromitteret. Hvorimod hvis klient bruger legitimationsoplysninger, de kan blive kompromitteret sammen med serveren.

Anbefalede: