Indholdsfortegnelse:

Hvad er en Chda?
Hvad er en Chda?

Video: Hvad er en Chda?

Video: Hvad er en Chda?
Video: Что ты такое?! 2024, Kan
Anonim

Certificeret sundhedsdataanalytiker ( CHDA ®)

Denne prestigefyldte certificering giver praktikere viden til at erhverve, administrere, analysere, fortolke og transformere data til nøjagtige, konsistente og rettidige informationer, mens de balancerer den strategiske vision med "det store billede" med daglige detaljer.

På samme måde, hvordan bliver jeg en certificeret sundhedsdataanalytiker?

Trin til at blive en certificeret sundhedsdataanalytiker (CHDA)

  1. Trin 1: Få en bachelorgrad (fire år).
  2. Trin 2: Få erhvervserfaring (to år eller mere).
  3. Trin 3: Bliv certificeret hos American Health Information Management Association (AHIMA).

hvad er en sundhedsdataanalytiker? Sundhedsdata Analytikere overvåger hospitalet data ledelse og analyse. De er ansvarlige for at kompilere og organisere sundhedsdata , analyserer data at hjælpe med at levere optimalt sundhedsvæsen ledelse og kommunikere deres resultater med ledelsen.

Udover ovenstående, hvor meget tjener sundhedsdataanalytikere?

Ifølge Salarylist.com, sundhedsdataanalytikere tjener en medianløn på $65.000. Andre websteder siger sundhedsanalytiker lønningerne er højere. F.eks. sundhedsanalytikere tjener $73.616 årligt ifølge Glassdoor.com.

Hvordan bruges dataanalyse i sundhedsvæsenet?

Dataanalyse måske Brugt at filtrere enorme mængder af data på få sekunder at finde behandlingsmuligheder eller løsninger på forskellige sygdomme. Dette vil ikke kun give nøjagtige løsninger baseret på historisk information, men kan også give skræddersyede løsninger til unikke bekymringer for bestemte patienter.

Anbefalede: