Hvad er brugen af @XmlRootElement-annotering?
Hvad er brugen af @XmlRootElement-annotering?

Video: Hvad er brugen af @XmlRootElement-annotering?

Video: Hvad er brugen af @XmlRootElement-annotering?
Video: Convert Java Object To XML Using JAXB 2024, Kan
Anonim

@ XmlRootElement er en anmærkning at folk er Brugt at bruge med JAXB (JSR-222). Det er formål er at entydigt knytte et rodelement til en klasse. Da JAXB-klasser er knyttet til komplekse typer, er det muligt for en klasse at svare til flere rodelementer.

Folk spørger også, hvad er brugen af JAXB?

JAXB står for Java Arkitektur til XML-binding. Det giver mekanisme til at marskalere (skrive) java objekter ind i XML og unmarshal (læs) XML til objekt. Du kan simpelthen sige, at det bruges til at konvertere java objekt til xml og omvendt.

hvad er @XmlType? Det @ XmlType annotation kan defineres for en klasse. Annotationselementet propOrder() i @ XmlType annotation giver dig mulighed for at angive indholdsrækkefølgen i den genererede skematype. I sådanne tilfælde har den aktive @XmlAccessorOrder-annotation forrang. Når klassens indholdsrækkefølge er angivet af @ XmlType.

Desuden, hvad er @XmlElement i Java?

Knytter en JavaBean-egenskab til et XML-element afledt af egenskabens navn. Brug. @ XmlElement annotation kan bruges med følgende programelementer: en JavaBean-egenskab. ikke statisk, ikke transient felt.

Hvad er XMLTransient?

Det @ XmlForbigående annotering er nyttig til at løse navnekollisioner mellem et JavaBean-egenskabsnavn og et feltnavn eller forhindre tilknytning af et felt/ejendom. Egenskaber på en sådan klasse vil blive knyttet til XML sammen med dens afledte klasser, som om klassen er indlejret.