Indholdsfortegnelse:

Hvordan skriver du diktat?
Hvordan skriver du diktat?

Video: Hvordan skriver du diktat?

Video: Hvordan skriver du diktat?
Video: ЗЛОЙ УЧИТЕЛЬ против ДОБРОГО УЧИТЕЛЯ! Училка МАЛЕНЬКИЕ КОШМАРЫ в школе vs Трудовик ПРИВЕТ СОСЕД! 2024, April
Anonim

At begynde dikterer , vælg et tekstfelt og tryk på Windows-logotasten + H for at åbne diktat værktøjslinjen. Så sig hvad du tænker på. At stoppe dikterer når som helst, mens du er dikterer , sig Stop diktat .”

Angående dette, kan jeg diktere til Microsoft Word?

Mens Windows-talegenkendelse har eksisteret i årevis, Microsoft for nylig introduceret en gratis, eksperimentel diktat plug-in til Microsoft Word , Outlook og PowerPoint, kaldet Diktere . Følg det link for at downloade det, og genstart derefter Microsoft Word . Nu skulle du se en ny Diktat fanen på båndmenuen.

Ved siden af ovenstående, kan du stemmeskrivning på Microsoft Word? Stemme Træning Tryk på "Windows"-tasten, type "Talegenkendelse" og tryk på "Enter". Klik på "Talegenkendelse", og vælg "Træn Din Computer til bedre forståelse Du ." Det stemme træningsguiden åbner og viser vinduesbeskeder til vejledning du gennem uddannelsen.

Man kan også spørge, hvordan du skriver med din stemme?

Start stemmeskrivning

  1. Tjek, at din mikrofon virker.
  2. Åbn et dokument i Google docs med en Chrome-browser.
  3. Klik på Værktøjer > Stemmeindtastning.
  4. Når du er klar til at tale, skal du klikke på mikrofonen.
  5. Tal tydeligt med normal lydstyrke og tempo (se nedenfor for mere information om brug af tegnsætning).

Er Microsofts diktat gratis?

Microsoft Dictate For nylig udgivet under Microsofts eksperimentel software etiket Microsoft Garage, Diktere er en gratis tilføjelse til Microsoft Kontor. Den er i øjeblikket kun kompatibel med Word, Outlook og PowerPoint. Diktere bruger Cortanas talegenkendelsessoftware til at transskribere.

Anbefalede: