Kan jeg bruge CAT5e-kabel til telefon?
Kan jeg bruge CAT5e-kabel til telefon?

Video: Kan jeg bruge CAT5e-kabel til telefon?

Video: Kan jeg bruge CAT5e-kabel til telefon?
Video: How To Use A Single Cat5 Cable For Both Phone and Ethernet 2024, April
Anonim

Siden din kat5e har ikke disse, du kan bare give et utildelt par ledninger. De to indvendige terminatorer på RJ-11-enden er til linje 1, og de to ydre stifter er linje 2. BEMÆRK: Hvis du planlægger at ved brug af gigabit ethernet så dette vilje virker ikke, da gigabit ethernet kræver alle 4 par ledninger.

Ligeledes spørger folk, kan jeg bruge netværkskabel til telefon?

Telefon kabel er en af fordelene ved en telefon linje netværk . Du kan tilslutte en computer til netværk i ethvert rum med en telefon stik. Ethernet kabel . Ethernet-kabel , også kaldet Ethernet lappe kabel eller netværkskabel , er den mest almindelige type kabel brugt til hjem og virksomhed netværk forbindelse.

Ved siden af ovenstående, kan telefonkabel bruges til Ethernet? An ethernet kabel har 8 ledninger / 4 par. Derudover ledningerne i en telefonkabel er ikke snoet for at forhindre krydstale. Sætter virkelig pris på dit svar pctech2005, men jeg søger flere videokilder, og de instruerede det telefon tråd kan også være Brugt som ethernet kabel selvom den kun har 4 ledninger.

I betragtning af dette, hvilken slags kabel bruges til telefon?

Telefon kabelføring bruger Cat5 eller UTP i dag, Cat5 kabel er almindeligt Brugt i stedet for station tråd til telefoni. I så fald skal du starte med de blå par og bruge de orange par til den anden linje. I dag er Cat5 kabel er almindeligt Brugt i stedet for station tråd til telefoni.

Hvad er det bedste telefonkabel at bruge?

CAT5/CAT5e/CAT6 Ganske ofte CAT5 kabel anbefales som det ideelle kabel at bruge til ADSL-ledninger. KAT 5 kabel er et snoet par kabel så det er perfekt egnet til formålet med ADSL.

Anbefalede: