Hvordan udvider du dit browservindue?
Hvordan udvider du dit browservindue?

Video: Hvordan udvider du dit browservindue?

Video: Hvordan udvider du dit browservindue?
Video: Webinar om MSCA Postdoctoral Fellowships-opslag 2021 under Horizon Europe 2024, April
Anonim

Tryk på Alt+mellemrum for at få vist vindue menu, tryk på S for at vælge Størrelse, brug piletasterne til at ændre størrelsen på vindue , og til sidst Enter for at bekræfte. Klik på knappen Maksimer i øverste højre hjørne af vindue . Klik på titellinjen og træk vindue til venstre, øverst eller højre side af skrivebordet.

Hvordan udvider jeg mit kromvindue, når jeg har dette i øjesyn?

Alternativt kan du trykke på "Ctrl" og "+" for at forstørre skærmen eller "Ctrl" og "-" for at gøre den mindre. Klik på knappen "Fuld skærm" ved siden af Zoom for at gå til fuldskærmstilstand. Du kan også aktivere fuldskærmstilstand ved at trykke på "F11".

Og hvordan får jeg Chrome til at åbne fuld skærm?

  1. Gå tilbage til skrivebordet og klik/tryk på Chrome-ikonet (som nu skulle åbne fuld skærm)
  2. Tryk og hold fingeren på skærmen, og tryk derefter på X'et for midlertidigt at forlade fuld skærm (eller tryk på F11, hvis du bruger et tastatur)
  3. Vælg de 3 lodrette prikker (øverst til højre på skærmen)
  4. Vælg indstillinger.

Ved også, hvordan får jeg fuld skærm på min computer?

Brug en tastaturgenvej til at skifte mellem Fuld skærm og normale visningstilstande. Hvornår skærmen plads er på en præmie, og du behøver kun SecureCRT på din skærmen , tryk på ALT+ENTER (Windows) eller COMMAND+ENTER (Mac). Ansøgningen udvides til Fuld skærm , skjuler menulinjen, værktøjslinjen og titellinjen.

Hvordan ændrer jeg standardvinduesstørrelsen i Chrome?

Du skal højreklikke til højre for din fane og vælge " størrelse ", og klik derefter på din vindue , og det skal beholde det som standardstørrelse . Gå til%LOCALAPPDATA%Google Chrome Brugerdata Standard . Åbn filen "Preferences" i en teksteditor som Notesblok.

Anbefalede: