Hvilken protokol bruger SSL?
Hvilken protokol bruger SSL?

Video: Hvilken protokol bruger SSL?

Video: Hvilken protokol bruger SSL?
Video: SSL, TLS, HTTP, HTTPS Explained 2024, Kan
Anonim

Den applikation, der oftest bruges med SSL, er Hypertext Transfer Protocol (HTTP), protokollen for internetwebsider.

På samme måde kan man spørge, bruger SSL TCP?

HTTPS er HTTP bruger SSL /TLS sikkerhed. SSL /TLS kører typisk ovenpå TCP , men der er intet forhindrer dig i at køre det på UDP, SCTP eller enhver anden transportlagsprotokol. Faktisk er HTTPS overstået TCP og UDP er begge defineret som "velkendte" af IANA og har reserverede portnumre.

Hvordan bruges SSL-protokollen til sikker transaktion? Sikker Sockets Layer ( SSL ) teknologi beskytter transaktioner mellem dit websted og besøgende. Det protokol bruger en tredjepart, en certifikatmyndighed (CA), for at identificere den ene ende eller begge ende af transaktioner . Webserveren sender sin offentlige nøgle med sit certifikat.

I betragtning af dette, hvad er SSL-protokol, og hvordan virker det?

Hvordan SSL virker . Bare for at gentage - SSL står for Secure Sockets Layer. Det er en protokol bruges til at kryptere og autentificere de data, der sendes mellem en applikation (som din browser) og en webserver. Dette fører til et mere sikkert web for både dig og de besøgende på din hjemmeside. SSL er tæt knyttet til et andet akronym – TLS.

Hvad er ssl3 protokol?

SSL version 3.0 er ikke længere sikker. SSLv3 er en gammel version af sikkerhedssystemet, der ligger til grund for sikre webtransaktioner og er kendt som "Secure Sockets Layer" (SSL) eller "Transport Layer Security" (TLS).

Anbefalede: