Indholdsfortegnelse:

Hvad er Android Flexbox-layout?
Hvad er Android Flexbox-layout?

Video: Hvad er Android Flexbox-layout?

Video: Hvad er Android Flexbox-layout?
Video: Figma in 55 Seconds: Tables with auto layout and variants 2024, Kan
Anonim

Det Flexbox - Layout (Fleksibel æske layout ) er en slags avanceret lineær layout hvor vi har barn arrangeret i en retning, men hvis værelset ikke er ledigt for et barn, går det til næste linje. Dette kaldes wrap, og dette kan opnås med en simpel kode aap:flexWrap=”wrap”

På denne måde, hvor mange typer layout er der i Android?

Almindelige Android-layouts

  • Lineær Layout. LinearLayout har ét mål i livet: placere børn i en enkelt række eller kolonne (afhængigt af om dens android:orientering er vandret eller lodret).
  • Relativt layout.
  • PercentFrameLayout og PercentRelativeLayout.
  • GridLayout.
  • Koordinator Layout.

Og hvad er fleksibelt layout? EN fleksibel , eller "flydende," tilgang til siden layout forsøger at imødekomme mangfoldigheden af displaymiljøer. I stedet for kun at vise de "mest almindelige" visningsdimensioner og den "typiske" bruger, en fleksibelt layout tilpasser sig forskellige synsforhold og forskellige brugerkrav.

På samme måde, hvilken type fil styrer layouts i Android?

XML-baseret Layouts i Android Android behandler layout filer som ressourcer. Derfor layouts opbevares i mappens reslayout. Hvis du bruger eclipse, opretter det en standard XML layout fil (main. xml) i reslayout-mappen, som ser ud som følgende XML-kode.

Hvad er gitterlayout Android?

android .widget. GridLayout . EN layout der placerer sine børn i en rektangulær gitter . Det gitter er sammensat af et sæt uendeligt tynde linjer, der adskiller visningsområdet i celler. I hele API'et, gitter linjer er refereret af gitter indekser.

Anbefalede: