Hvorfor slår folk op på Google på Google?
Hvorfor slår folk op på Google på Google?

Video: Hvorfor slår folk op på Google på Google?

Video: Hvorfor slår folk op på Google på Google?
Video: PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V 2024, Kan
Anonim

En anden mulighed til trenden: i nogle Webbrowsere som Firefox og Safari, nogle ved en fejltagelse Google Google ind -en Søg bar øverst, simpelthen fordi de forsøger at få adgang til Google internet side. Det samme kan være sandt for nogle mobile browsere. Disse er nogle grunde mennesker magt Google google.

Bare så, kan du se, hvem der søger efter dig på Google?

Desværre er der ingen sikker måde at vide, hvem der er søger efter dig på Google , Facebook eller internettet generelt. Fald ikke for apps eller websteder, der hævder de kan fortælle dig det her. Kan du lide det eller ej, alle har en onlinetilstedeværelse - og det er sandt, uanset om du bruge internettet 24/7 eller aldrig i hele dit liv.

Ved også, hvad er den mest almindelige Google-søgning? Top 100 Google-søgninger i USA (per juli 2019)

# Søgeord Søgevolumen
1 facebook 233, 100, 000
2 Youtube 195, 600, 000
3 amazon 104, 800, 000
4 gmail 92, 530, 000

Også spurgt, bryder Google-google internettet?

Google bekræfter det Googler ' Google ' vil ikke bryde internettet . Google har indbygget sikkerhedsforanstaltninger i sin søgemaskineteknologi, så man kan sikkert Google ordet ' Google ' uden at skabe en uendelig regress, der ødelægger det hele Internettet.

Rapporterer Google ulovlige søgninger?

Google gør ikke rapport sådan søgninger til eventuelle offentlige myndigheder. I stedet vil de forhindre, at det relevante indhold vises i Google søgning resultater i løbet af ulovlig eftersøgning vilkår. Google webedderkopper indekserer ikke siderne med ulovlig indhold for at undgå, at de bliver vist hos brugeren Søg resultater.

Anbefalede: