Hvad er __ hoved __ PY?
Hvad er __ hoved __ PY?

Video: Hvad er __ hoved __ PY?

Video: Hvad er __ hoved __ PY?
Video: ДОРС 2 ОБНОВЛЕНИЕ! МОДИФИКАЦИИ! ХАЙП! 🌟 ДОРС 2 ДВЕРИ DOORS 🌟 The Doors Roblox Прохождение 2024, April
Anonim

_hoved_ . py bruges til python programmer i zip-filer. Det _hoved_ . py filen vil blive udført, når zip-filen kører. For eksempel, hvis zip-filen var som sådan: test.

Heri, hvad er _ main _ i Python?

_ navn _ : Hvert modul i Python har en særlig egenskab kaldet _ navn _ . Det er en indbygget variabel, der returnerer navnet på modulet. _hoved_ : Ligesom andre programmeringssprog, Python har også et eksekveringsindgangspunkt, dvs. vigtigste . '_ vigtigste _' er navnet på det omfang, som koden på øverste niveau udføres i.

For det andet, hvad betyder _ Navn _ i Python? Det _navn_ variabel (to understregninger før og efter) er en speciel Python variabel. Det får sin værdi afhængigt af, hvordan vi udfører det indeholdende script. Nogle gange skriver du et script med funktioner, der også kan være nyttige i andre scripts. I Python , kan du importere det script som et modul i et andet script.

Når man tager dette i betragtning, hvad betyder Main Py?

Python hoved fungere. Hoved fungere er indgangspunkt for ethvert program. Derfor er der en særlig teknik til definere hoved metode i python program, så det kun køres når programmet køres direkte og ikke køres når det importeres som et modul.

Har Python brug for en hovedledning?

I Python , det er ikke nødvendig at definere vigtigste funktion hver gang du skriver et program. Dette er fordi Python fortolkeren udføres fra toppen af filen, medmindre en specifik funktion er defineret.

Anbefalede: