Hvad betød slutningen på Shutter Island?
Hvad betød slutningen på Shutter Island?

Video: Hvad betød slutningen på Shutter Island?

Video: Hvad betød slutningen på Shutter Island?
Video: SJOVE DANSKE KLIP 2024, April
Anonim

Det slutningen af Shutter Island

Teddy nægter at acceptere det faktum, at han dræbte sin kone, efter at hun myrdede deres børn og er blevet vrangforestillinger og voldelig. Rollespillet var den sidste indsats for at tvinge ham til at acceptere sine forbrydelser, ellers ville han blive lobotomeret.

I forhold til dette, er Shutter Island en sand historie?

Dennis Lehane, der skrev romanen, filmen er baseret på, har sagt det ø er baseret på en ægte sted han besøgte som barn, et minimumssikkerhedsfængsel i Boston Harbor. Det her Shutter Island føles mere Photoshopped end ægte , selvom Scorsese's hensigt er klar.

Udover ovenstående, hvad betyder Shutter Island? regeringens tankekontroloperation

Udover ovenstående, hvad skete der i filmen Shutter Island?

I 1954 rejser de amerikanske marskaller Teddy Daniels og hans nye partner Chuck Aule til Ashecliffe Hospital for kriminelt sindssyge på Shutter Island i Boston Harbor. De efterforsker patienten Rachel Solandos forsvinden, der er fængslet for at drukne sine tre børn.

Hvad betyder loven om 4 i Shutter Island?

Dr. Cawley (Ben Kingsley) forklarer, at " Lov af 4 " henviser til det faktum, at to navne er anagrammer. De er: (1) Dolores Chanal (Andrews kones pigenavn) omarrangeret til Rachel Solando og (2) Andrew Laeddis omarrangeret til Edward Daniels.

Anbefalede: