Indholdsfortegnelse:

Hvilke typer funktioner er der i C++?
Hvilke typer funktioner er der i C++?

Video: Hvilke typer funktioner er der i C++?

Video: Hvilke typer funktioner er der i C++?
Video: ДЕЛАЙ 3 ПРИЁМА КАЖДЫЙ ДЕНЬ С УТРА И ВОТ ЧТО БУДЕТ... 2024, April
Anonim

Der er to typer af funktioner i C

Derfor kaldes det også Bibliotek Funktioner . f.eks. scanf(), printf(), strcpy, strlwr, strcmp, strlen, strcat osv. For at bruge disse funktioner , skal du blot inkludere det relevante C header-filer.

Også at vide er, hvad er de forskellige typer funktioner i C++?

Typer af brugerdefinerede funktioner i C++

  • Funktion uden argument og ingen returværdi.
  • Funktion uden argument men returværdi.
  • Funktion med argument, men ingen returværdi.
  • Funktion med argument og returværdi.

hvad er funktion i C-programmering med eksempler? 1) Foruddefineret standardbibliotek funktioner – såsom puts(), gets(), printf(), scanf() osv. – Disse er funktioner som allerede har en definition i header-filer (. h-filer som stdio. 2) Brugerdefineret funktioner - Det funktioner som vi skaber i en program er kendt som brugerdefineret funktioner.

Desuden, hvad er funktion Hvad er typerne af funktion?

En tilbagevenden type funktion returnerer kun én værdi. EN fungere er en afledt type Fordi det er type er afledt af type af data, den returnerer. Den anden afledte typer er arrays, pointere, opregnet type , struktur og fagforeninger. Grundlæggende typer : _Bool, char, int, long, float, double, long double, _Complex osv.

Hvad er de brugerdefinerede funktioner i C?

EN fungere er en kodeblok, der udfører en bestemt opgave. C giver dig mulighed for definere funktioner efter dit behov. Disse funktioner er kendt som bruger - definerede funktioner . For eksempel: Antag, at du skal oprette en cirkel og farve den afhængigt af radius og farve.