Indholdsfortegnelse:

Er dongle et rigtigt ord?
Er dongle et rigtigt ord?

Video: Er dongle et rigtigt ord?

Video: Er dongle et rigtigt ord?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, April
Anonim

Kort sagt, en dongle tilføjer funktionalitet til en anden enhed. Imidlertid ord " dongle " er ikke nyt. Hvis først dukkede op på tryk i New Scientist, i 1981: "The dongle er et ekstra stykke hukommelse, der er sat i computeren, uden hvilket programmet nægter at køre."

Også spurgt, hedder det virkelig en dongle?

Dongle igen. Oprindeligt slang for et plug-in-modul til at kopiere beskyttet software, " dongle "henviser nu til"ethvert lille modul, der sættes i og stikker ud af en stikkontakt." Et USB-drev kunne teknisk set være kaldet en dongle . Det samme kunne acellular air card.

Ved også, hvad er forskellen mellem en dongle og en adapter? An adapter bruges således at et kabel med adifferent type stik passer ind i en forskellige stik. EN dongle ligner en adapter dog dongle er en trådløs adapter at tilføje trådløse funktioner. Der er bluetooth dongler , som er til computere, der ikke har bluetooth for at tilføje funktionaliteten.

hvornår blev dongle til et ord?

Dens oprindelse er ukendt. The American Heritage Dictionary, 4. udgave, siger, at det er "sandsynligvis [en] vilkårlig mønt." En 1992-annonce for Rainbow Technologies (nu SafeNet-a dongle sælger i USA) hævdede ord afledt af navnet "Don Gall" - selvom det er usandt, har dette givet anledning til en bymyte.

Hvilken dongle er bedst?

Vi viser dig den bedste 4G-dongle, der er tilgængelig i Indien

  • JioFi M2S 150 Mbps trådløs 4G bærbar data og stemmeenhed.
  • Huawei E8372 ulåst 4G/LTE Wi-Fi Dongle.
  • Airtel Huawei E5573 4G Wifi Hotspot – Ulåst.
  • Shadow Securitonics Ulåst Huawei 4G Normal Dongle.
  • Airtel Huawei 4G/3G/2G USB Multi Sim Datakort.

Anbefalede: