Hvad er artefakter i Maven?
Hvad er artefakter i Maven?

Video: Hvad er artefakter i Maven?

Video: Hvad er artefakter i Maven?
Video: Hvad er den perfekte mandekrop? 2024, April
Anonim

An artefakt er en fil, normalt en JAR, der bliver implementeret til en Maven depot. EN Maven build producerer en eller flere artefakter , såsom en kompileret JAR og en "kilder" JAR. Hver artefakt har et gruppe-id (normalt et omvendt domænenavn, som com. eksempel. foo), en artefakt ID (bare et navn) og en versionsstreng.

På denne måde, hvad er gruppe- og artefakt-id?

Definition. Det gruppe-id er et XML-element i POM. XML-fil af et Maven-projekt, der specificerer id af projektet gruppe . I modsætning, artefakt-id er et XML-element i POM. XML af et Maven-projekt, der specificerer id af projektet ( artefakt ).

Og hvad betyder Maven? Maven er et automatiserings- og administrationsværktøj udviklet af Apache Software Foundation. Det blev oprindeligt udgivet den 13. juli 2004. På jiddisch sprog betydningen af Maven er "akkumulator af viden". Maven er også i stand til at bygge et vilkårligt antal projekter til ønsket output såsom jar, war, metadata.

I betragtning af dette, hvad er groupId og artifactId i Maven-projekteksemplet?

gruppe-id vil identificere din projekt unikt på tværs af alle projekter , så vi er nødt til at håndhæve et navngivningsskema. Det skal følge pakkenavnsreglerne, hvad betyder, at det mindst skal være et domænenavn, du kontrollerer, og du kan oprette så mange undergrupper, du vil. artefakt-id er navnet på krukken uden version.

Hvad er artefaktlager?

Artefaktlager er en samling af binær software artefakter og metadata gemt i en defineret mappestruktur, som bruges af klienter som Maven, Mercury eller Ivy til at hente binære filer under en byggeproces.

Anbefalede: