Hvad er en WPS-knap på en ps4?
Hvad er en WPS-knap på en ps4?

Video: Hvad er en WPS-knap på en ps4?

Video: Hvad er en WPS-knap på en ps4?
Video: How To Get The Fastest Possible Wifi Speeds On Your PS4/PS4 Pro-Step By Step Directions 2024, Kan
Anonim

Wi-Fi® Protected Setup ( WPS ) er en indbygget funktion af mange routere, der gør det nemmere at forbinde Wi-Fienablede enheder til et sikkert trådløst netværk. Nogle producenter kan henvise til WPS (Skubbe Knap ) funktion som Wi-FiSimple Config, Push 'n' Connect, PBC eller Quick Secure Setup (QSS).

Hvad er WPS-knappen også?

WPS står for Wi-Fi Protected Setup. Det er en trådløs netværkssikkerhedsstandard, der forsøger at gøre forbindelser mellem en router og trådløse enheder hurtigere og nemmere. WPS virker kun for trådløse netværk, der bruger en adgangskode, der er krypteret med sikkerhedsprotokollerne WPA Personal eller WPA2 Personal.

For det andet, skal du bruge WPS? Wi-FI beskyttet opsætning ( WPS ) er usikker: Here'sWhy Du burde Deaktiver det. WPA2 med en stærk adgangskode er sikker så længe du deaktivere WPS . Du finder dette råd i guider til sikring af dit Wi-Fi overalt på nettet. Wi-Fi Protected Setup var en god idé, men ved brug af det er en fejl.

hvad er en AOSS knap på ps4?

AOSS . Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. AOSS (AirStation One-Touch Secure System) er et system fra Buffalo Technology, som gør det muligt at oprette en sikker trådløs forbindelse med et tryk på en knap . AirStation boliggateways inkorporeret en knap på enheden for at lade brugeren starte denne procedure.

Hvor længe skal du trykke på WPS-knappen?

For at oprette forbindelse til en WPS -aktiveret router, tryk på WPS-knappen på din router eller adgangspunkt. Trykke og hold Wi-Fi nede knap på dit produkt i 3 sekunder. Bemærk: Sørg for at trykke og hold Wi-Fi knap på dit produkt inden for 2 minutter efter ved at trykke på WPS-knappen på din router eller adgangspunkt.

Anbefalede: