Er AOSS og WPS det samme?
Er AOSS og WPS det samme?

Video: Er AOSS og WPS det samme?

Video: Er AOSS og WPS det samme?
Video: Объяснение протоколов защиты беспроводных сетей WIFi - WEP, WPA, WPS 2024, Kan
Anonim

WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning)

To forskellige versioner af WPS understøttes: trykknap og pinkode. For trykknap, start WPS på din klientenhed, og tryk derefter på AOSS knappen på AirStation. Alternativt, hvis din trådløse klient har en WPS PIN-kode, kan du bruge Client Manager til at indtaste PIN-koden i AirStation.

På denne måde, hvad er WPS eller AOSS?

Hvis du har et WLAN-adgangspunkt/router, der understøtter WPS (Wi-Fi Protected Setup) eller AOSS ™(AirStation One-Touch Secure System), kan du nemt forbinde dinBrother-maskine til dit trådløse netværk som nedenfor. At bruge WPS eller AOSS ™, skal dit WLAN-adgangspunkt/router understøtte WPS eller AOSS ™.

hvad er en WPS knap på en ps4? Wi-Fi® beskyttet Opsætning ( WPS ) er en indbygget funktion i mange routere, der gør det nemmere at forbinde wi-fi-aktiverede enheder til en sikker trådløs. WPS eller WifiProtected Opsætning kan også være kendt som Push 'N' Connect og QSS, Quick Secure Opsætning . Dette blev introduceret i, og blev skabt i et forsøg.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en AOSS-knap?

AOSS (AirStation One-Touch Secure System) er et system fra Buffalo Technology, som gør det muligt at oprette en sikker trådløs forbindelse med et tryk på en knap . AirStation boliggateways indbygget en knap på enheden for at lade brugeren starte denne procedure.

Hvad er AOSS-knappen på en PlayStation 3?

Det PS3 vil scanne det omkringliggende område og producere en liste over alle de nærliggende trådløse adgangspunkter. Hvis du har en AOSS (AirStation One-Touch Secure System) router, vælg i stedet Automatisk og følg kommandoerne på skærmen. Vælg dit adgangspunkt fra listen, og tryk på X knap.

Anbefalede: