Hvad er autonom transaktion Oracle?
Hvad er autonom transaktion Oracle?

Video: Hvad er autonom transaktion Oracle?

Video: Hvad er autonom transaktion Oracle?
Video: What is ERP System? (Enterprise Resource Planning) 2024, Kan
Anonim

I Oracle 's databaseprodukter, en selvstændig transaktion er en selvstændig transaktion der er initieret af en anden transaktion . Den skal indeholde mindst én SQL-sætning (Structured Query Language). Det selvstændig transaktion skal begå eller rulle tilbage, før den returnerer kontrollen til opkaldet transaktion.

Hvad menes der også med Pragmas autonome transaktion?

Besvaret 26. marts 2017 · Forfatteren har 80 svar og 223.5k svarvisninger. Pragma er compiler direktiv, der instruerer compileren til at gøre noget særligt. Når du siger selvstændig transaktion , bliver compileren instrueret i at kompilere plsql-blokken, så den udføres som en uafhængig transaktion.

Udover ovenstående, hvad er Pragma Autonomous_transaction i Oracle med eksempel? Det AUTONOMOUS_TRANSACTION pragma ændrer måden et underprogram fungerer på i en transaktion. Et underprogram markeret med dette pragma kan udføre SQL-operationer og begå eller rulle tilbage disse operationer uden at begå eller rulle dataene i hovedtransaktionen tilbage. Lokale, selvstændige og pakkede funktioner og procedurer.

I forhold til dette, hvad mener du med autonom transaktion?

An selvstændig transaktion er en selvstændig transaktion som er initieret af en anden transaktion , og udføres uden at forstyrre forælderen transaktion . Når en selvstændig transaktion kaldes, det oprindelige transaktion bliver suspenderet.

Hvad er fordelen ved Pragma autonome transaktion?

Det kan være nyttigt at logge information uafhængigt af den primære transaktion så det kan begås uden at påvirke det primære transaktion (hvilket kan være nyttigt til at logge fejloplysninger, når du forventer den primære transaktion skal rulles tilbage).

Anbefalede: