Hvad er DBMS Mcq?
Hvad er DBMS Mcq?

Video: Hvad er DBMS Mcq?

Video: Hvad er DBMS Mcq?
Video: ER model | DBMS MCQs | 2024, April
Anonim

Database Management System MCQ ( DBMS ) er et af de mest scorende fag i de konkurrencedygtige eksamener. De, der scorer godt i det, står højere på fortjenesten. For at hjælpe eleverne har vi startet en ny serie kaldet Computer Awareness for Competitive Exams.

Heri, hvad er view Mcq?

Dette sæt af SQL Server Flervalgsspørgsmål & svar ( MCQ'er ) fokuserer på " Visninger ". Forklaring: UDSIGT er en virtuel tabel, hvorigennem en selektiv del af dataene fra en eller flere tabeller kan ses. EN udsigt ikke indeholder egne data.

Udover ovenstående, hvad er DBMS? EN databasestyring system (DBMS) er en softwarepakke designet til at definere, manipulere, hente og administrere data i en database . Et DBMS manipulerer generelt data selv, den data format, feltnavne, poststruktur og filstruktur. Den definerer også regler for at validere og manipulere dette data.

Heri, hvad er relationel database Mcq?

Dette sæt af Database Multiple Choice Spørgsmål og svar ( MCQ'er ) fokuserer på Relationel database og Database Skema”. Forklaring: Felter er kolonnen i relationen eller tabellerne. Poster er hver række i en relation. Forklaring: Tuple er en indgang i relationen med flere attributter, som er felter.

Hvad er den fulde form af SQL Mcq?

Struktureret forespørgselssprog

Anbefalede: