Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer joinfunktionen i Python?
Hvordan fungerer joinfunktionen i Python?

Video: Hvordan fungerer joinfunktionen i Python?

Video: Hvordan fungerer joinfunktionen i Python?
Video: Изучаем Python - Полный курс для начинающих 2024, Kan
Anonim

Det tilslutte () er en strengmetode, som returnerer en streng sammenkædet med elementerne i en iterabel. Det tilslutte () metode giver en fleksibel måde at sammenkæde streng. Den sammenkæder hvert element i en iterabel (såsom liste, streng og tuple) til strengen og returnerer den sammenkædede streng.

Desuden, hvordan bruger du join-funktionen i Python?

tilslutte () funktion i Python Det tilslutte () metode er en streng metode og returnerer en streng, hvor sekvenselementerne er blevet forbundet med str separator. Syntaks: streng_navn. tilslutte (iterable) string_name: Det er navnet på strengen, hvori sammenføjede elementer af iterable vil blive gemt.

hvordan forbinder man to strenge i python? En ting at bemærke er det Python kan ikke sammenkæde -en snor og heltal. Disse overvejes to separate typer objekter. Så hvis du vil fusionere det to , skal du konvertere hele tallet til a snor . Følgende eksempel viser, hvad der sker, når du prøver at fusionere -en snor og heltalsobjekt.

I betragtning af dette, hvordan tilmelder du dig en liste i Python?

Python-tilmeldingsliste . Python-tilmeldingsliste betyder sammenkædning af en liste af strenge med en specificeret afgrænsning for at danne en streng. Nogle gange er det nyttigt, når du skal konvertere liste at snore. Konverter f.eks. en liste af alfabeter til en kommasepareret streng for at gemme i en fil.

Hvordan deltager du i Python 3?

Python 3 - String join() metode

  1. Beskrivelse. join()-metoden returnerer en streng, hvori sekvensens strengelementer er blevet forbundet med str-separator.
  2. Syntaks. Følgende er syntaksen for join()-metoden − str.join(sequence)
  3. Parametre.
  4. Returværdi.
  5. Eksempel.
  6. Resultat.

Anbefalede: