Hvad er 4x4 MIMO LTE?
Hvad er 4x4 MIMO LTE?

Video: Hvad er 4x4 MIMO LTE?

Video: Hvad er 4x4 MIMO LTE?
Video: MU-MIMO Explained 2024, April
Anonim

7. november 2018, kl. 06.40 EDT. MIMO står for "multiple input, multiple output." En 4×4 MIMO enheden har fire antenner til fire samtidige datastrømme, mens en 2×2 MIMO har to.

På denne måde, hvad betyder 4x4 MIMO?

Multiple Input Multiple Output

hvad er 2x2 MIMO og 4x4 MIMO? ( 2x2 MIMO er i det væsentlige to datastrømme til sende- og modtageveje; 4x4 MIMO er fire vandløb). Mange operatører er midt i at udvikle sig til det næste niveau af sofistikering inden for antennekonfiguration og planlægger overgangen fra 2-vejs modtagelse til 4-vejs modtagelse.

Ved også, hvad er MIMO i LTE?

MIMO , Multiple Input Multiple Output er en teknologi, der blev introduceret i mange trådløse kommunikationssystemer, herunder 4G LTE for at forbedre signalydelsen. Brug af flere antenner, LTE MIMO er i stand til at udnytte den multiple vej-udbredelse, der eksisterer, til at give forbedringer i signalydelsen.

Hvad er MIMO, og hvordan virker det?

MIMO er faktisk en radioantenneteknologi, da den bruger flere antenner ved senderen og modtageren for at muliggøre en række signalveje til at bære dataene, idet den vælger separate stier for hver antenne for at muliggøre brug af flere signalveje. Ved hjælp af MIMO , kan disse ekstra stier med fordel bruges.

Anbefalede: