Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges egnyte til?
Hvad bruges egnyte til?

Video: Hvad bruges egnyte til?

Video: Hvad bruges egnyte til?
Video: Egnyte Platform Overview – In Less Than 3 Minutes 2024, April
Anonim

Egnyte er en virksomhed, der leverer software til virksomhedsfilsynkronisering og -deling. Teknologien kan gemme filer i en virksomheds eksisterende datalager, såvel som cloud computing-lagring.

Ligeledes, hvor meget koster egnyte?

Egnyte-prisoversigt Egnyte-priser starter kl $8.00 om måneden, pr. bruger. Der er ikke en gratis version af Egnyte. Egnyte tilbyder en gratis prøveperiode.

Virker egnyte i Kina? Aerohive implementerede Storage Sync i Californien og Kina for at gemme de mest almindeligt delte tekniske filsæt. Dette sikrede Kina teamet havde altid hurtig, lokal adgang til indhold, uanset internetforbindelse. Filer opdateret i Kina synkronisere til skyen og derefter til det lokale lager i Californien.

er egnyte sikkert?

Egnyte gemmer Kundeindhold på sikker computere placeret i en fysisk sikker og kontrolleret datacentermiljø. Alle data er krypteret i hvile med AES-256 bit krypteringsnøgler. Dataoverførsler. Egnyte bruger HTTPS-standarder til at beskytte dataintegriteten under overførsler.

Hvordan sikkerhedskopierer jeg min egnyte?

Her er korte instruktioner til, hvordan du opsætter en sikkerhedskopi af Egnyte til OneDrive for Business:

  1. Start synkroniseringsguiden for at synkronisere to skykonti:
  2. Klik på Egnyte-ikonet:
  3. Vælg en allerede konfigureret Egnyte-konto, eller indtast dit kontonavn, og klik på "Tilføj Egnyte" for at tilføje en ny Egnyte-konto:

Anbefalede: