Har en Netgear-router en firewall?
Har en Netgear-router en firewall?

Video: Har en Netgear-router en firewall?

Video: Har en Netgear-router en firewall?
Video: What is a Firewall? 2024, April
Anonim

Ethvert hjemmenetværk skal have en firewall for at beskytte sit privatliv. NETGEAR firewalls er en kombination af hardware og software. Hardwaredelen giver NETGEAR firewalls fremragende ydeevne, mens softwaredelen tillader det firewalls at blive skræddersyet til dine specifikke behov.

Har jeg desuden en firewall på min router?

Det er vigtigt at bruge mindst én type firewall – en hardware firewall (såsom router ) eller en software firewall . Hvis du allerede har -en router , forlader Windows firewall aktiveret giver dig sikkerhedsfordele med ingen reelle ydelsesomkostninger. Derfor er det en god idé at køre begge dele.

Ved også, gør firewall internet langsommere? Men bortset fra at beskytte dit system mod malware og ubudne gæster, firewalls kan nogle gange blokere eller sænk farten din Internettet hastigheder og kan begrænse din netværksbåndbredde betydeligt. Og omvendt, hvis du allerede bruger tredjepart firewall , kan du overveje at skifte til den indbyggede Windows 10 firewall.

Bare så, hvordan deaktiverer jeg min Netgear router firewall?

Hvordan Deaktiver det Netgear RouterFirewall . Til deaktivere det Netgear Router Firewall , tilføje en ny regel, der tillader al adgang fra ydersiden til indersiden. Indtast brugernavnet og adgangskoden i prompten, der vises. Standardbrugernavnet er admin, og standardadgangskoden er adgangskoden.

Har firewall en IP-adresse?

EN firewall fungerer i transparent tilstand gør ikke har en adresse i dataplanet, men vil typisk har en grænseflade og adresse i administrationsplanet for at tillade enhedsstyring.

Anbefalede: