Er lak en omvendt proxy?
Er lak en omvendt proxy?

Video: Er lak en omvendt proxy?

Video: Er lak en omvendt proxy?
Video: Proxy vs Reverse Proxy Explained 2024, April
Anonim

lak er en caching HTTP omvendt proxy . Den modtager anmodninger fra klienter og forsøger at besvare dem fra cachen. Hvis lak kan ikke besvare anmodningen fra cachen, den vil videresende anmodningen til backend, hente svaret, gemme den i cachen og levere den til klienten.

Også, hvad er omvendt

EN omvendt proxy er en server, der sidder foran webservere og videresender klient- (f.eks. webbrowser) anmodninger til disse webservere. Omvendte fuldmagter implementeres typisk for at hjælpe med at øge sikkerheden, ydeevnen og pålideligheden.

hvad er omvendt HTTP? Omvendt er en eksperimentel protokol, som udnytter HTTP /1.1 Opgradering: overskrift for at vende én HTTP stikkontakt rundt. Nedenfor er et eksempel på udskrift ved hjælp af Omvendt . Linjer til venstre er trafik fra klienten til serveren. Linjer til højre er trafik fra serveren til klienten.

Ved også, er Varnish Cache gratis?

Lak Cache er et open source-projekt skrevet i C. Det faktum, at det er open source betyder, at koden også er tilgængelig online og brug af lak er gratis gratis.

Hvordan fungerer Varnish Cache?

Lak virker ved at håndtere anmodninger, før de når til din backend; om din backend er Apache, nginx eller en hvilken som helst anden webserver. Hvis den ikke har en anmodning cachelagret , vil den videresende anmodningen til din backend og derefter cache dens output.

Anbefalede: