Hvad er Samsung Home-appen?
Hvad er Samsung Home-appen?

Video: Hvad er Samsung Home-appen?

Video: Hvad er Samsung Home-appen?
Video: SmartThings: The Non-stop Hustle | Samsung 2024, Kan
Anonim

Samsung Smart Hjem applikationen giver brugerne mulighed for nemt at forbinde med forskellige Samsung hjem hvidevarer, herunder køleskab, vaskemaskine, klimaanlæg, ovn, vakuumstøvsuger og mere gennem dine smartphones.

Hvad gør Samsung Connect-appen med hensyn til dette?

Det Samsung Connect app giver dig mulighed for at søge efter og forbinde til smarte enheder såsom tv, Bluetooth-headset og wearables, husholdningsapparater eller andre IoT-enheder. Dashboardet giver dig mulighed for hurtigt at se status for dine enheder, og du kan bruge app for nemt at kontrollere og administrere dem fra din startskærm.

Man kan også spørge, hvad er Bixby home på en Samsung-telefon? " Bixby hjem " er en lodret rullende liste over oplysninger, der Bixby kan interagere med fx vejr, fitnessaktivitet og knapper til styring af deres smart hjem gadgets. I begyndelsen Bixby understøttet tre sprog: engelsk, koreansk og kinesisk.

Desuden, hvad gør Samsung one UI home?

En brugergrænseflade . En UI er en software overlay udviklet af Samsung Elektronik til sin Android enheder. Lykkes Samsung Erfaring og TouchWiz, det er designet til at blive yderligere strømlinet, med specifikke optimeringer for at lette en -håndbrug af smartphones med store skærme. Det er også designet til at være mere visuelt trøstende.

Kan jeg slette SmartThings-appen?

Hvis det var forudinstalleret, vil du sandsynligvis kan 't afinstallere det. Den bedste dig kan gøre er Deaktiver det -- gå til Indstillinger> Apps , Vælg SmartThings , og se efter en Deaktiver-knap. Det her vil afinstallere alle opdateringer fra app og forhindre den i at åbne sig.

Anbefalede: