Kan jeg køre MS Office på Linux?
Kan jeg køre MS Office på Linux?

Video: Kan jeg køre MS Office på Linux?

Video: Kan jeg køre MS Office på Linux?
Video: How to Install and Run Microsoft Office on Linux Ubuntu (2023 Tutorial) 2024, April
Anonim

Linux brugere kan bruge LibreOffice, GoogleDocs og endda Microsofts Kontor Web Apps, men nogle mennesker har stadig brug for - eller vil bare have - desktopversionen af Microsoft Kontor . Heldigvis er der måder at gøre det på løb Microsoft Office på Linux . Dette er naturligvis ikke understøttet af Microsoft, men det fungerer stadig ret godt.

Kan jeg følgelig køre MS Office på Ubuntu?

Installerer Microsoft Office på Ubuntu WithPlayOnLinux Så PlayOnLinux er klar. Du har den rigtige version af Microsoft Office . Dette er et betalt værktøj med et gratis trialand kan løbe senere versioner af Microsoft Office . I skrivende stund Kontor 2016 er ikke fuldt understøttet af PlayOnLinux/Wine, men kører i CrossOver.

Desuden, hvilken software kører på Linux? Oracles VirtualBox kører på Linux , og du kan også bruge en Linux -specifikt virtuelt maskinværktøj som GNOMEBoxes. Boxes-applikationen bruger den underliggende KVM virtualmachine-understøttelse i Linux kerne. Uanset hvad, dette software vil lade dig løb Windows og andre operativsystemer på en Linux skrivebord.

Folk spørger også, vil Microsoft nogensinde frigive Office til Linux?

Kort svar: Nej, Microsoft vil aldrig frigive Office suite til Linux . Langt svar: Jeg tror Linux distributioner er i vanvid, der er ingen retning, der er ingen markedskraft til at slå skud.

Er der et alternativ til MS Office?

Hvis du leder efter - en gratis og nemt alternativ til Microsoft Kontor , så er FreeOffice det suite til dig. Det firmaet SoftMaker har været under udvikling kontor software siden 1987 og dens kontor suite er deres flagskibsprodukt. Det suite i sig selv er fuldt ud kompatibel med alle Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-formater.

Anbefalede: