Hvad bruges Gunicorn til?
Hvad bruges Gunicorn til?

Video: Hvad bruges Gunicorn til?

Video: Hvad bruges Gunicorn til?
Video: What is WSGI and Why Do You Need Gunicorn and Nginx in Django 2024, Marts
Anonim

Gunicorn . Gunicorn er en stand-alone WSGIweb applikationsserver, som tilbyder en masse funktionalitet. Itnative understøtter forskellige rammer med sine adaptere, hvilket gør det ekstremt nemt at brug drop-in erstatning for mange udviklingsservere, der er brugt under udvikling.

Hvad er formålet med Gunicorn deraf?

Gunicorn er en applikationsserver til at køre din python-applikationsinstans. NGINX er en omvendt proxy. Den accepterer indgående forbindelser og bestemmer, hvor de skal gå næste gang. Den er foran Gunicorn.

Ved også, hvad er Python Gunicorn? Gunicorn 'Green Unicorn' er en Python WSGIHTTP-server til UNIX. Det er en pre-fork worker model. Det Gunicorn serveren er stort set kompatibel med forskellige webframeworks, simpelt implementeret, let på serverressourcer og ret hurtig. Se kilde Download.

Udover dette, er Gunicorn en webserver?

Gunicorn er en WSGI server Gunicorn tager sig af alt, hvad der sker i mellem Webserver og din web Ansøgning.

Hvad bruges uWSGI til?

uWSGI er en applikationsserver almindeligvis anvendes til Python applikationer. Imidlertid, uWSGI understøtter mere end bare Python; det understøtter mange andre typer applikationer, såsom dem skrevet i Ruby, Perl, PHP eller endda Go.

Anbefalede: