Hvad er UserControl i asp net?
Hvad er UserControl i asp net?

Video: Hvad er UserControl i asp net?

Video: Hvad er UserControl i asp net?
Video: ASP.NET, C# , Visual Studio kursus / tutorials - #9 Debugging i ASP.NET 2024, Kan
Anonim

Brugerkontroller bruges til at have kode, som bruges flere gange i en applikation. Det brugerkontrol kan derefter genbruges på tværs af applikationen. Det brugerkontrol skal registreres på ASP . Net side, før den kan bruges. At bruge brugerkontrol på tværs af alle sider i en applikation, skal du registrere den på nettet.

Heri, hvad er en brugerkontrol?

EN Brugerkontrol er en separat, genbrugelig del af apage. Du kan lægge et stykke af en side i en Brugerkontrol , og genbrug det derefter fra en anden placering.

På samme måde, hvad er PostBack i asp net? PostTilbage er navnet på processen med at indsende en ASP . NET side til serveren til behandling. PostTilbage gøres, hvis visse legitimationsoplysninger på siden skal kontrolleres mod nogle kilder (såsom verifikation af brugernavn og adgangskode ved hjælp af database).

Ved også, hvad er brugen af .ascx-fil i asp net?

EN fil med ASCX fil forlængelse er en ASP . NET Webbrugerkontrol fil der står for Active Server Control Extension. I bund og grund, ASCX filer gør det nemt at brug den samme kode på tværs af flere ASP . NET websider, hvilket sparer tid og energi, når du bygger en hjemmeside.

Hvad er formvisning i asp net?

Introduktion. Det FormView kontrol bruges til at vise en enkelt post fra en datakilde. Det ligner kontrolelementet DetailsView, bortset fra at det viser brugerdefinerede skabeloner i stedet for rækkefelter. Binding til datakildekontroller, såsomSqlDataSource og ObjectDataSource.

Anbefalede: