Hvordan itererer du gennem en ordbog i C#?
Hvordan itererer du gennem en ordbog i C#?

Video: Hvordan itererer du gennem en ordbog i C#?

Video: Hvordan itererer du gennem en ordbog i C#?
Video: Python! Writing a Dictionary to CSV 2024, Kan
Anonim

Brug for hver eller for sløjfe til gentage få adgang til alle elementer af ordbog . Det ordbog gemmer nøgleværdi-par. Så du kan bruge en KeyValuePair-type eller en implicit indtastet variabel var in hver sløjfe som vist nedenfor. Brugt til sløjfe for at få adgang til alle elementerne.

Hvordan itererer du så gennem en ordbog?

Der er to måder at itererer igennem en Python ordbog objekt. Den ene er at hente tilhørende værdi for hver nøgle i keys()-listen. Der er også items() metode til ordbog objekt som returnerer en liste over tuples, hver tuple har nøgle og værdi.

Man kan også spørge, hvad er nøgleværdipar i C#? KeyValuePair i C# CsharpProgrammingServer Side Programmering. Det KeyValuePair klasse butikker a par af værdier i en enkelt liste med C# . Sæt KeyValuePair og tilføj elementer − var myList = new List< KeyValuePair >(); // tilføjelse af elementer myList.

Kan Dictionary ud over ovenstående have duplikatnøgler C#?

I Ordbog , det nøgle kan ikke være nul, men værdi kan være. I Ordbog , nøgle skal være unik. Dublerede nøgler er ikke tilladt, hvis du forsøger at bruge duplikatnøgle derefter compiler vilje smide en undtagelse. I Ordbog , dig kan gemmer kun de samme typer elementer.

Hvordan fungerer foreach loop i C#?

Det hver sløjfe i C# udfører en blok kode på hvert element i et array eller en samling af elementer. Ved udførelse hver sløjfe det krydser elementer i en samling eller et array. Ovenstående C# eksempel først erklærede en streng matrix "dage" og initialisere dagene i en uge til denne matrix.

Anbefalede: