Hvad gør et netværkskort NIC?
Hvad gør et netværkskort NIC?

Video: Hvad gør et netværkskort NIC?

Video: Hvad gør et netværkskort NIC?
Video: What is NIC or Network Interface Card or Network Card? | TechTerms 2024, Kan
Anonim

EN netværkskort ( NIC ) er en hardwarekomponent, uden hvilken en computer ikke kan tilsluttes via en netværk . Det er et printkort installeret i en computer, der giver en dedikeret netværk forbindelse til computeren. Det kaldes også netværksinterface controller , Netværksadapter eller LAN adapter.

I denne forbindelse, hvad er forskellen mellem NIC og Ethernet-kort?

-en NIC ( netværkskort ) er enhver kort der forbinder din computer til en netværk . Så en ethernet-kort er et eksempel på en NIC , men et modem kunne betragtes som en NIC samt en fiberoptik NIC.

Ved også, hvad er NIC og dets typer? Typer af NIC Kort. Der er to hoved typer af NIC kort med specifik konfiguration typer : Ethernet og trådløs. Ethernet NIC kort kræver, at du tilslutter et ethernet-kabel det kort til at overføre netværksdata og oprette forbindelse til det internet. Det den anden ende af dette kabel er enten tilsluttet dit modem eller en router.

Derudover, hvad mener du med Nic?

Netværksinterfacekort

Hvad er formålet med NIC?

Det NIC indeholder det elektroniske kredsløb, der kræves til at kommunikere ved hjælp af en kablet forbindelse (f.eks. Ethernet) eller en trådløs forbindelse (f.eks. WiFi). EN netværkskort er også kendt som en netværksinterfacecontroller, netværksadapter eller LAN-adapter (Local Area Network).

Anbefalede: