Hvad er et netværkskort i en computer?
Hvad er et netværkskort i en computer?

Video: Hvad er et netværkskort i en computer?

Video: Hvad er et netværkskort i en computer?
Video: What is NIC or Network Interface Card or Network Card? | TechTerms 2024, Kan
Anonim

EN Netværksinterfacekort (også kendt som en NIC , netværkskort , eller netværksgrænseflade controller) er en elektronisk enhed, der forbinder en computer til en computer netværk , normalt en LAN . Det betragtes som et stykke af computer hardware. For at opnå forbindelsen, netværkskort bruge en passende protokol, for eksempel CSMA/CD.

Ligeledes spørger folk, hvad bruges netværkskortet til?

En computer bruger en netværk interface kort ( NIC ) at blive en del af en netværk . Det NIC indeholder det elektroniske kredsløb, der kræves til at kommunikere ved hjælp af en kablet forbindelse (f.eks. Ethernet ) eller en trådløs forbindelse (f.eks. WiFi).

Ved også, hvor mange NIC'er kan en computer have? For servercomputere giver det mening at bruge mere end et NIC . På den måde kan serveren håndtere mere netværkstrafik. Nogle server-NIC'er har to eller flere netværksgrænseflader indbygget i et enkelt kort.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er et netværkskort, og hvordan virker det?

En computers netværkskort virker ved at tage de data, som CPU'en giver den, og sende dem til en destination. Den oversætter dataene til en form, der kan overføres via kabler og oversætter derefter de data, den modtager, tilbage til data, der kan bruges af computeren.

Hvad er forskellen mellem NIC og Ethernet-kort?

-en NIC ( netværkskort ) er enhver kort der forbinder din computer til en netværk . Så en ethernet-kort er et eksempel på en NIC , men et modem kunne betragtes som en NIC samt en fiberoptik NIC.

Anbefalede: