Hvor er AWS-servere placeret?
Hvor er AWS-servere placeret?

Video: Hvor er AWS-servere placeret?

Video: Hvor er AWS-servere placeret?
Video: How to Deploy on AWS ECS/Fargate (Serverless) | Ray Bogman | GoPWA Online Conference 2024, Kan
Anonim

DOXing AWS

I USA opererer virksomheden i omkring 38 faciliteter i det nordlige Virginia, otte i San Francisco, yderligere otte i hjembyen Seattle og syv i det nordøstlige Oregon. I Europa har det syv datacenterbygninger i Dublin, Irland, fire i Tyskland og tre i Luxembourg.

Med hensyn til dette, hvor er cloud-serverne placeret?

Sky plads findes på individet servere findes på datacentre og server gårde rundt om i verden. Datacenter og samhusningsudbydere tilbyder server plads til Sky edb.

Og hvor mange servere har AWS 2019? I 2019 , AWS omfattede mere end 165 tjenester, der spænder over en bred vifte, herunder computing, storage, netværk, database, analyse, applikationstjenester, implementering, administration, mobil, udviklerværktøjer og værktøjer til Internet of Things.

Også spurgt, hvor mange AWS-servere er der?

1,3 millioner servere

Hvor er Googles servere placeret?

Google har adskillige datacentre spredt rundt i verden. Mindst 12 signifikante Google datacenterinstallationer er befinde sig i USA. De største kendte centre er befinde sig i The Dalles, Oregon; Atlanta, Georgia; Reston, Virginia; Lenoir, North Carolina; og Moncks Corner, South Carolina.

Anbefalede: