Hvad menes med streng i C?
Hvad menes med streng i C?

Video: Hvad menes med streng i C?

Video: Hvad menes med streng i C?
Video: Fysik C, Bølger og lys, et kort oplæg til eksamen 05 2024, Kan
Anonim

EN streng i C (også kendt som C streng ) er en række tegn efterfulgt af et NULL-tegn. At repræsentere en snor , er et sæt tegn omgivet af dobbelte anførselstegn ( ).

Hvad angår dette, hvordan definerer du en streng?

EN snor er en sekvens af tegn gemt i et tegnarray. EN snor er en tekst omgivet af dobbelte anførselstegn. Et tegn som 'd' er ikke en snor og det er angivet med enkelte anførselstegn. 'C' giver standard biblioteksfunktioner til at manipulere strenge i et program.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan strenge er repræsenteret i C-sprog? Strenge i C er repræsenteret ved rækker af tegn. Slutningen af snor er markeret med et specialtegn, null-tegnet, som blot er tegnet med værdien 0. Faktisk, C'er kun virkelig indbygget snor -håndtering er, at det giver os mulighed for at bruge snor konstanter (også kaldet snor bogstaver) i vores kode.

På samme måde kan du spørge, hvad er et strengeksempel?

Snor. En streng er en datatype, der bruges i programmering, såsom en heltal og flydende komma enhed, men bruges til at repræsentere tekst frem for tal. Den består af et sæt tegn, der også kan indeholde mellemrum og tal. For eksempel er ordet "hamburger" og sætningen "Jeg spiste 3 hamburgere" begge strenge.

Hvad er streng og dens funktion?

String funktioner bruges i computerprogrammeringssprog til at manipulere en snor eller forespørg efter oplysninger om en snor (nogle gør begge dele). Det mest grundlæggende eksempel på en streng funktion er længden ( snor ) fungere . Det her fungere returnerer længden af en snor bogstavelig.

Anbefalede: