Hvilken strengmetode bruges til at sammenligne to strenge med hinanden i C#?
Hvilken strengmetode bruges til at sammenligne to strenge med hinanden i C#?

Video: Hvilken strengmetode bruges til at sammenligne to strenge med hinanden i C#?

Video: Hvilken strengmetode bruges til at sammenligne to strenge med hinanden i C#?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Syntaksen for strcmp() fungere er: Syntaks: int strcmp (const char* str1, const char* str2); Strcmp() fungere er bruges til at sammenligne to strenge to strenge str1 og str2. Hvis to strenge er de samme, så returnerer strcmp() 0, ellers returnerer den en værdi, der ikke er nul.

Også at vide er, hvilken strengmetode bruges til at sammenligne to strenge med hinanden?

CompareTo() er Brugt til sammenligne to strenge leksikografisk. Hver karakter af begge strenge konverteres til en Unicode-værdi. Men hvis både strenge er lige, så dette metode returnerer 0 ellers resulterer det kun i enten negativ eller positiv værdi.

På samme måde, hvordan sammenligner du to strenge i C? Til sammenligne to strenge i C programmering, skal du bede brugeren om at indtaste to strenge og start sammenligne ved hjælp af funktionen strcmp(). Hvis det vil returnere 0, så begge det snor vil være lig, hvis det ikke vil returnere 0, så begge det snor vil ikke være lige hinanden.

Deraf kan vi sammenligne to strenge ved at bruge == i C?

Du kan 't sammenligne strenge i C med == , fordi C compiler gør har ikke rigtig en anelse om strenge ud over a snor -bogstavelig. I C fordi, i de fleste sammenhænge, en matrix "henfalder til en pointer til dets første element".

Hvordan kontrollerer jeg, om en streng er ens i C#?

I C# , Lige med ( Snor , Snor ) er en Snor metode. Det er vant til bestemme om to Snor objekter har samme værdi eller ej. Dybest set kontrollerer den lighed. Hvis begge strenge har samme værdi, returnerer den sand ellers returnerer den falsk.

Anbefalede: