Hvad bruges hortonworks DataFlow-pakken til?
Hvad bruges hortonworks DataFlow-pakken til?

Video: Hvad bruges hortonworks DataFlow-pakken til?

Video: Hvad bruges hortonworks DataFlow-pakken til?
Video: About Hortonworks DataFlow – The fast, easy and secure way to manage data flows 2024, Kan
Anonim

Hortonworks DataFlow ( HDF ) leverer en end-to-end platform, der indsamler, kuraterer, analyserer og handler på data i realtid, på stedet eller i skyen med en træk-og-slip visuel grænseflade. Denne platform inkluderer Flow Management, Stream Processing og Management Services.

Heraf, hvad er hortonworks dataflow?

Cloudera DataFlow (Ambari)-tidl Hortonworks DataFlow (HDF) - er en skalerbar streaminganalyse i realtid platform der indtager, kuraterer og analyserer data for nøgleindsigt og øjeblikkelig handlingsorienteret intelligens.

Og hvad er cloudera-dataflow? Cloudera DataFlow (CDF), tidligere Hortonworks DataFlow (HDF), er en skalerbar, real-time streaming analytics platform, der indtager, kuraterer og analyserer data for nøgleindsigt og øjeblikkelig handlingsdygtig intelligens.

Spørgsmålet er også, hvad hortonworks bruges til?

Det Hortonværk Data Platform (HDP) produkt inkluderer Apache Hadoop og er Brugt til lagring, behandling og analyse af store mængder data. Platformen er designet til at håndtere data fra mange kilder og formater.

Hvad er forskellen mellem Hadoop og Hortonworks?

Cloudera og Hortonværk begge er baseret på samme Apache Hadoop . De har dog mange forskelle . For eksempel, Hortonværk bruger Ambari til administration i stedet for proprietær software. Det foretrækker open source-værktøjer som Stinger og Apache Solr til datahåndtering.

Anbefalede: