Kan vi returnere tabel fra funktion i SQL?
Kan vi returnere tabel fra funktion i SQL?

Video: Kan vi returnere tabel fra funktion i SQL?

Video: Kan vi returnere tabel fra funktion i SQL?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Kan
Anonim

EN bord - værdsat funktion vender tilbage et enkelt rækkesæt (i modsætning til lagrede procedurer, som kan vende tilbage flere resultatformer). Fordi Vend tilbage type a bord - værdsat fungere er Bord , dig kan brug en bord - værdsat fungere hvor som helst i SQL at du kan brug en bord.

På samme måde bliver det spurgt, kan en SQL-funktion returnere en tabel?

Introduktion. Bord - Værdsat Funktioner har eksisteret siden SQL Serverversion 2005. Grundlæggende en Bord - Værdsat Fungere er en fungere at returnerer et bord , altså det kan bruges som en bord i en forespørgsel.

Ligeledes kan en lagret procedure returnere en tabel? Du kan ikke teknisk returnere "et bord ", men dig kan vende tilbage et resultatsæt og bruger INSERT INTO.. EXEC-syntaks, du kan ring tydeligt til en PROC og gem resultaterne i en bord type. Statusværdien er vendt tilbage ved en Stored Procedure kan kun være en INT-datatype.

Kan vi derfor returnere et tabelresultatsæt fra en funktion?

Vender tilbage -en Resultatsæt fra en lagret procedure. Du kan brug VENDER TILBAGE mulighed for at Vend tilbage -en resultatsæt , i form af en midlertidig bord , fra en lagret procedure. Dette midlertidige borddåse kun indsættes i. Det kan ikke henvises til inde fra den lagrede procedure ved hjælp af en SQL SELECT, UPDATE eller DELETE-sætning.

Hvad er DBO i SQL?

Det dbo , eller databaseejer, er en brugerkonto, der har antydet tilladelser til at udføre alle aktiviteter i databasen. Medlemmer af den faste serverrolle sysadmin tilknyttes automatisk dbo . dbo er også navnet på et skema, som diskuteret i Ejerskab og brugerskemaadskillelse i SQL Server.

Anbefalede: