Kan du tilslutte flere stikdåser?
Kan du tilslutte flere stikdåser?

Video: Kan du tilslutte flere stikdåser?

Video: Kan du tilslutte flere stikdåser?
Video: Skift stikkontakt selv – Sådan udskifter du stikkontakter med jord – og uden jord | SILVAN 2024, Kan
Anonim

Lad være tilslutte flere stikdåser sammen til øge antallet af tilgængelige forretninger. Imidlertid, du kan midlertidigt stik en forlængerledning til en strømskinne . Hvis du bruger strømskinne eller forlængerledninger i mange steder i dit hjem, så overvej at ansætte en elektriker til installere flere stikkontakter.

Også at vide er, kan du forbinde to stikdåser sammen?

Det er nemt til overstige kapaciteten af strømskinne og kredsløbet, så vær forsigtig, når du tilføjer mange hårde hvidevarer til det strimmel . Gør Brug ikke adaptere eller forlængerledninger mellem strimmel og stikkontakt . Aldrig tilslut den ene strømskinne ind i en anden strømskinne eller i en forlængerledning.

Ved også, hvor mange overspændingsbeskyttere kan du tilslutte? Kan jeg Prop -en Overspændingsbeskytter Ind i en anden Overspændingsbeskytter ? Du bør aldrig tilslut en overspændingsbeskytter ind i en anden. Overspændingsbeskyttere ikke altid komme med retninger. Mange folk er ikke klar over, at der er en rigtig måde at bruge disse enheder på.

Kan du desuden sætte 2 overspændingsbeskyttere i samme stikkontakt?

En anden måde, hvorpå stikdåser kan opleve en strømoverbelastning, er, når to stikdåser, der bruges af flere enheder ad gangen, er tilsluttet ind i det samme væg stikkontakt . Det er typisk okay at bruge mere end en strømskinne i et rum. Sørg dog for at bruge helt anderledes forretninger.

Kan du piggyback strømskinner?

aldrig piggy back ” eller opret en “daisy chain” med strømskinne . Det betyder tilslutning en strømskinne ind i en anden strømskinne at øge antallet af forretninger markant. Strømskinner er ikke designet til at blive brugt på denne måde, og gør det kan resultere i brand.

Anbefalede: