Indholdsfortegnelse:

Kan du sætte forlængerledninger i stikdåser?
Kan du sætte forlængerledninger i stikdåser?

Video: Kan du sætte forlængerledninger i stikdåser?

Video: Kan du sætte forlængerledninger i stikdåser?
Video: Sådan samler du en stikdåse 2024, Kan
Anonim

Fordi dette er fastkablet ind i det elektriske system en forlængerledning måske tilsluttet det. Dette er den eneste gang, det er acceptabelt sæt en forlængerledning i -en strømskinne . Forlængerledninger er kun til midlertidig brug og må ikke efterlades tilsluttet stikkontakter, når de ikke bruges aktivt.

I betragtning af dette, kan du tilslutte overspændingsbeskytter til forlængerledningen?

På papiret, ja du kan . Det største er at sørge for forlængerledning kan håndtere samme mængde belastning som overspændingsbeskytter (eller mere). Ellers, du risikerer at belaste for meget forlængerledning og skaber en brandfare for dig selv.

kan du tilslutte en forlængerledning til en forlængerledning? Ja, du kan sætte en forlængerledning i en forlængerledning at lave en længere en . Men hvis din samlede længde er længere, du brug for tykkere ledning til det samme voltfald.

Efterfølgende er spørgsmålet, om stikdåser betragtes som forlængerledninger?

EN strømskinne tilsluttes en væg stikkontakt og tilbyder stikkontakter til flere enheder. Men det er alt sammen enkelt strømskinne gør. Det er i bund og grund en forlængerledning med flere stikkontakter og ingen smarte funktioner, selvom den måske har en switch til hurtigt at skære strøm til alle tilsluttede enheder.

Hvad skal du ikke tilslutte til en strømskinne?

7 ting, du aldrig bør tilslutte til en strømskinne

  1. Frisørapparater. Du skal bruge dem varme og klar til at gå, hvilket gør en strømskinne på badeværelset til en gave, når du kun har den ene stikkontakt.
  2. Køleskab og fryser.
  3. Kaffemaskine.
  4. Brødrister.
  5. Slow cooker.
  6. Mikrobølgeovn.
  7. Rumvarmer.
  8. Endnu en strømskinne.

Anbefalede: