Hvordan fjerner jeg en maske i Photoshop?
Hvordan fjerner jeg en maske i Photoshop?

Video: Hvordan fjerner jeg en maske i Photoshop?

Video: Hvordan fjerner jeg en maske i Photoshop?
Video: Swap Faces In Photoshop (FAST & EASY!) 2024, Kan
Anonim

For at slette en maske , målret mod det på panelet Egenskaber og klik på ikonet Papirkurv nederst i panelet. Hvis du foretrækker at bruge lagpanelet, skal du målrette mod maske og klik på Papirkurv-ikonet, eller træk maske miniaturebillede til papirkurvsikonet nederst i panelet Lag.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan fjerner jeg en lagmaske i Photoshop?

Du kan Shift-klikke på Lag maske thumbnail i lag panel til sluk eller deaktivere det maske . Du vil se et rødt X vises over maske ikon i Lag panel. Det maske er der faktisk stadig, men den er deaktiveret. Shift-klik på den igen for at aktivere det.

Ligeledes, hvad er maskering i Photoshop? Du kan tilføje en maske til et lag og brug maske for at skjule dele af laget og afsløre lagene nedenfor. Maskering lag er en værdifuld sammensætningsteknik til at kombinere flere fotos til et enkelt billede eller til at fjerne en person eller et objekt fra et foto.

hvordan fjerner jeg en maske fra et billede?

” Vælg laget med udklipningen maske i panelet Lag.” Stadig på lagpanelet skal du højreklikke på fotografi og vælg "Release Clipping Maske ". Denne kommando fjerner automatisk det lag, du valgte, og også alle lag over det.

Hvad er en lagmaske?

Lag masker er et grundlæggende værktøj i billedmanipulationer. De giver dig mulighed for selektivt at ændre opaciteten (gennemsigtigheden) af lag de hører til. Dette adskiller sig fra brugen af lag Opacitetsskyder som en maske har evnen til selektivt at ændre opaciteten af forskellige områder på tværs af en enkelt lag.

Anbefalede: