Indholdsfortegnelse:

Kan jeg installere ADFS på domænecontrolleren?
Kan jeg installere ADFS på domænecontrolleren?

Video: Kan jeg installere ADFS på domænecontrolleren?

Video: Kan jeg installere ADFS på domænecontrolleren?
Video: AD FS to Microsoft Entra | How to migrate your cloud apps 2024, Kan
Anonim

3 svar. Det burde være fint at installere på din Domænecontrollere . Så længe der er fornuftige opslagscacher (til DNS) og leasingkontrakter (til DHCP), og du har en passende mængde DC'er til dit miljø (svaret er aldrig "én DC "), ADFS bør ikke udgøre en stor mængde belastning.

Ydermere, skal Adfs installeres på domænecontrolleren?

Server 2012 tilføjet ADFS som en rolle og kunne være installeret direkte. Det krævede IIS som en forudsætning, og mens det kunne være det installeret på en domænecontroller , IIS-kravet kan få nogle administratorer til at lade være installere det på en domænecontroller . Den anden vigtige ændring er fjernelse af ADFS Proxy funktion.

Desuden, kræver Adfs IIS? I tilfælde af Windows server 2008, vi brug for at installere ADFS 2.0 og i Windows Server 2012 standard, ADFS 2.1 kommer som standard som en del af windows funktioner, vi bare brug for at installere og konfigurere ADFS . Men i begge tilfælde ADFS bliver installeret på standardwebstedet i IIS.

Folk spørger også, hvor skal jeg installere ADFS?

Sådan installeres ADFS-rollen:

  1. Åbn Servermanager>Administrer>Tilføj roller og funktioner.
  2. Klik på Næste på siden Før du begynder.
  3. På siden Vælg installationstype skal du vælge Rollebaseret eller Funktionsbaseret installation og derefter klikke på Næste.

Hvad bruges ADFS til?

Active Directory Federation Services ( ADFS ) er en softwarekomponent udviklet af Microsoft, der kan installeres på Windows Server-operativsystemer for at give brugere enkelt-logon-adgang til systemer og applikationer placeret på tværs af organisationsgrænser.

Anbefalede: