Hvad er forskellen mellem synkron og asynkron i Salesforce?
Hvad er forskellen mellem synkron og asynkron i Salesforce?

Video: Hvad er forskellen mellem synkron og asynkron i Salesforce?

Video: Hvad er forskellen mellem synkron og asynkron i Salesforce?
Video: Difference between Synchronous and Asynchronous Sequential Circuits 2024, Kan
Anonim

Forskellen mellem synkron og asynkron - Salgsstyrke

I Synkron behandle tråden venter på, at opgaven er fuldført og går derefter til næste opgave sekventielt. I Asynkron apex tråden venter ikke på, at opgaven er fuldført for at gå videre til næste opgave.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem synkron og asynkron udførelse?

Synkron dybest set betyder, at du kun kan udføre én ting ad gangen. Asynkron betyder, at du kan udføre flere ting ad gangen, og du behøver ikke at afslutte udfører den aktuelle ting for at gå videre til den næste. EN synkron operation udfører sit arbejde, før den vender tilbage til den, der ringer op.

På samme måde, er Apex synkron eller asynkron? Synkron og Asynkron opkald vha Spids i Salesforce Spids kan udføres synkront eller asynkront . Synkron : I en Synkron opkald, vil tråden vente, indtil den fuldfører sine opgaver, før den fortsætter til næste. I en Synkron opkald, koden kører i enkelt tråd.

I betragtning af dette, hvad er asynkrone metoder i Salesforce?

I en nøddeskal, asynkron Apex bruges til at køre processer i en separat tråd på et senere tidspunkt. An asynkron proces er en proces eller fungere der udfører en opgave "i baggrunden", uden at brugeren skal vente på, at opgaven er færdig.

Hvad er asynkron transaktion?

I tilfælde af synkron transaktioner , sætter din applikation sin eksekvering på pause, indtil et svar returneres fra Couchbase-serveren. Asynkron handlinger er særligt nyttige, når dit program får adgang til vedvarende data, eller når du udfører datasæt og opdateringer.

Anbefalede: