Hvordan fungerer en netværkspolitikserver?
Hvordan fungerer en netværkspolitikserver?

Video: Hvordan fungerer en netværkspolitikserver?

Video: Hvordan fungerer en netværkspolitikserver?
Video: 1101 Understanding Network Access Protection And Network Policy Server 2024, Kan
Anonim

Som en RADIUS server , NPS udfører centraliseret forbindelsesgodkendelse, godkendelse og regnskab for mange typer netværk adgang, inklusive trådløs, autentificeringsswitch, opkald og virtuel privat netværk (VPN) fjernadgang og router-til-router-forbindelser.

Hvad bruges netværkspolitikserveren til?

Det Netværkspolitikserver er kernekomponenten i en NAP-implementering. det er plejede styre netværk adgang via VPN server , RADIUS-servere og andre adgangspunkter til netværk . Afhængig af din netværk miljø, kan du installere flere NPS-servere.

På samme måde, hvad er netværkspolitik og adgangstjenester? Netværkspolitik og adgangstjenester (NPAS) er en komponent i Windows Server 2008. Den erstatter internetgodkendelsen Service (IAS) fra Windows Server 2003. NPAS hjælper dig med at beskytte sundheden og sikkerheden for en netværk . I Windows Server-operativsystemer senere end Windows Server 2003 omdøbes IAS til NPS.

Også at vide er, hvor er Network Policy Server?

På NPS, i Server Manager, klik på Værktøjer, og klik derefter på Netværkspolitikserver . NPS-konsollen åbnes. Dobbeltklik på Politikker, klik Netværk Politikker, og dobbeltklik derefter på i detaljeruden politik som du vil konfigurere. I den politik Dialogboksen Egenskaber, klik på fanen Indstillinger.

Hvad er en politikserver?

EN politik server er en sikkerhedskomponent i en politik -baseret netværk, der leverer autorisationstjenester og letter sporing og kontrol af filer.

Anbefalede: