Hvad er lagret procedure, og hvorfor bruger vi det?
Hvad er lagret procedure, og hvorfor bruger vi det?

Video: Hvad er lagret procedure, og hvorfor bruger vi det?

Video: Hvad er lagret procedure, og hvorfor bruger vi det?
Video: Hvad er CO2 fangst? 2024, April
Anonim

EN gemt procedure giver et vigtigt sikkerhedslag mellem brugergrænsefladen og databasen. Det understøtter sikkerhed gennem dataadgangskontrol, fordi slutbrugere kan indtaste eller ændre data, men ikke skrive procedurer.

Heri, hvad er fordelene ved at bruge lagrede procedurer?

Fordele : A Lagret procedure kan bruges som en modulær programmering, hvilket betyder at oprette én gang, gemme og ringe til flere gange, når det er nødvendigt. Dette understøtter hurtigere udførelse. Det reducerer også netværkstrafikken og giver bedre sikkerhed til dataene.

På samme måde, hvordan fungerer lagrede procedurer? EN gemt procedure er kompileret kode, som du kan kalde inde fra T-SQL-sætninger eller fra klientapplikationer. SQL Server kører koden i procedure og returnerer derefter resultaterne til den kaldende applikation. Ved brug af lagrede procedurer er effektivt af flere årsager.

For det andet, hvad er lagret procedure med eksempel?

Der kan være et tilfælde, hvor en gemt procedure returnerer ikke noget. Til eksempel , a gemt procedure kan bruges til at indsætte, slette eller opdatere en SQL-sætning. Til eksempel , nedenstående gemt procedure bruges til at indsætte værdi i tabellen tbl_students.

Hvad er lagret procedure SQL?

EN gemt procedure i SQL er en type kode i SQL det kan være gemt til senere brug og kan bruges mange gange. Så hver gang du har brug for at udføre forespørgslen, kan du i stedet for at kalde den bare ringe til gemt procedure . Værdier kan passeres igennem lagrede procedurer.

Anbefalede: